מתכון לקוקטייל אפרול שפריץ (Aperol Spritz)
מרכיבים
- 60 מ"ל אפרול
- 120 מ"ל יין מבעבע (קאווה/צינזנו)
- 30 מ"ל סודה לסגירה
- פלח תפוז טרי (קישוט)
אופן הכנה
- ממלאים את הכוס בקרח (כוס מיועדת לאפריל שפריץ – בכל מקום זה משתנה).
- מוזגים את המרכיבים וסוגרים בנגיעה של סודה (30 מ"ל או פחות לבחירתכם).
- מקשטים בפלח תפוז ומערבבים עם כפית ארוכה.
- שלוק ראשון ארוך חובה 😉
TROPICAL EVENTS מספקים שירותי בר ברמה שלא נראתה בארץ.
? Are You Ready For Party
הצעת מחיר ללא עלות >>
הכירו את הקוקטייל אפרול שפריץ
קוקטייל אפרול שפריץ הוא משקה מרענן ופירותי המוגש בדרך כלל כאפריטיף. זה המשקה המושלם לשתות לפני ארוחת הערב או ארוחת הצהריים. קוקטייל אפרול שפריץ הפך לאחד המשקאות הפופולריים באיטליה והוא התפשט בכל העולם. הסיפור של המשקה הזה מתחיל בשנת 1919 כאשר רפאל אספוסיטו יצר אותו עבור המסעדה שלו במילאנו, קינקה טרה. הוא קיבל השראה מהקוקטייל "אמריקנו" שטעם בזמן שטייל ברחבי אמריקה והוא רצה ליצור משהו דומה למסעדה שלו.
האפרול שפריץ מורכב מפרוסקו (יין מבעבע איטלקי – למרות בישראל משתמשים בעיקר בקאווה), אפרול ומי סודה שנשפכים על קוביות קרח. הפרופורציות הן בדרך כלל 2 שליש יין מבעבע ושליש של אפרול ובסוף מוסיפים מי סודה שנמזגו לכוס הייבול עם קוביות קרח.
סוגים שונים של אפרול שפריץ
האפרול שפריץ הוא משקה איטלקי קלאסי שקיים כבר למעלה מ-100 שנה. זה משקה מרענן וקליל עם טעם תפוז מר המושלם לתקופת הקיץ. כולנו מכירים את המתכון לאפרול שפריץ, אבל מה אם היינו רוצים לשנות אותו? מה אם היינו רוצים להכין וריאציות שונות של הקוקטייל הקלאסי הזה? אפרול שפריץ הפך בשנים האחרונות למשקה הפופולרי ביותר בעולם. המתכון לקוקטייל הזה יכול להשתנות בהתאם למדינה או לאזור שבו הוא מוגש. כך למשל באיטליה מגישים אותו בדרך כלל עם קרח ופרוסת תפוז, ואילו בצרפת מגישים אותו ללא קרח אלא עם פרוסת קליפת לימון במקום. מתכוני אפרול שפריץ הם לא רק מגוונים אלא גם טעימים מאוד והם מושלמים לכל אירוע, מהפי האוור במשרד ועד ארוחת ערב משפחתית ועוד.
למידע נוסף על הקוקטיילים שאנחנו מגישים מוזמנים לבדוק את בר קוקטיילים לאירועים שלנו ואת רשימת הקוקטיילים המלאה שאנחנו מגישים