רשימת הקוקטיילים המלאה של טרופיקל איבנטס

רשימת הקוקטיילים המלאה של טרופיקל איבנטס

בר הקוקטיילים של טרופיקל איבנטס מתמחה בהכנה של קוקטייליים מכל הסוגים. באירועים שלנו אנחנו מפיקים עבור הלקוחות בר קוקטיילים בהתאמה אישית כולל קוקטיילים מעוצבים עם תמונה של בעל השמחה בחזית הקוקטייל. קראו את הרשימה המלאה של הקוקטיילים שיכולים להיות חלק מהאירוע שלכם

בחרו קוקטייל לפי הא'-ב':

א | ב | ג | ד | ה | ו | ז | ח | ט | י | כ 
ל | מ | נ | ס | ע | פ | צ | ק | ר | ש | ת

-לחצו על שם הקוקטייל כדי לעבור למתכון המלא
-לחצו על החץ מצד ימין במסך כדי לחזור לראש העמוד

מתכונים לקוקטיילים

אבסינט שוויצרי

אבסינט שוויצרי (Absinthe Swiss)

שילוב של אבסינט עם קרם דה מינט לבן בתוספת חלבון ושמנת. מערבבים הכל בשייק ומגישים בכוס אולדפאשן לאחר שביצעתם סינון כפול.

אולד פאשן

אולד פאשן (Old Fashioned)

ויסקי ברבן ג'ים בים לבן יוצא עם קוביית קרח גדולה אחת (יכול להיות עם כל ויסקי), עם סוכר חום ואנגסטורה עם קליפת תפוז מעל.

אולימפיה

אולימפיה (Olympia)

שילוב של רום חום (עדיפות לקפטן מורגן) יחד עם שרי ברנדי, מי סוכר, מיץ לימון וסגירה של לימונדה. מוגש בכוס מרטיני שהוקפאה מראש.

אוצ'ו ריו

אוצ'ו ריו (Ocho Rios)

שילוב של רום לבן עם נקטר גויאבה ביחד עם שמנת, מיץ ליים וסוכר. מערבבים את הכל בשייקר עם קרח ומוזגים בסינון כפול לכוס הוריקן.

אורגזמה

אורגזמה (Orgasm)

שילוב של ליקר אייריש קרים (בייליס) עם ליקר קפה (קלואה) ושמנת. מוגש בכוס מרטיני או בכוס אולד פאשן מלאה בקרח.

אמריקן ביוטי

אמריקן ביוטי (American Beauty)

שילוב של גרנדין עם ורמוט יבש ביחד עם ברנדי, מיץ תפוזים, קרם דה מינט ונגיעה של פורט. מערבבים הכל בשייקר ומסננים לכוס מרטיני.

אספרסו מרטיני

אספרסו מרטיני (Espresso Martini)

שילוב של וודקה ביחד עם קלואה, סיורפ סוכר וכוסית של קפה אספרסו. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומוזגים לכוס מרטיני מקוררת

אפל וסוער

אפל וסוער (Dark And Stormy)

שילוב של רום שחור ביחד עם ג'ינג'ר ביר ומיץ ליים. שמים את כל המרביבים בבנייה בכוס הייבול עם קרח ומקשטים בפרוסת לימון לקישוט

אפרול שפריץ

אפרול שפריץ (Aperol Spritz)

אפרול יוצא עם קאווה, סודה, קרח עם פלח תפוז טרי (יכול לצאת גם עם קמפרי במקום האפרול ואז ייקרא קמפרי שפריץ).

אפרסק קובני

אפרסק קובני (Cuban Peach)

שילוב של רום לבן עם ברנדי אפרסק או שנאפס אפרסק, יחד ען מיץ לימון ומי סוכר. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס רחבה.

אקספרס של חצות

אקספרס של חצות (Midnight Express)

שילוב של רום חום יחד עם קואנטרו, מיץ לימון ומי סוכר. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים בסינון כפול לכוס לואובול.

בולברדייה

בולברדייה (Boulevardier)

שילוב של ויסקי בורבון, ורמוט וקמפרי. מערבבים בעזרת כפית בכוס עם קרח ומוזגים בסינון כפול לכוס מרטיני. מקשטים בקליפת לימון.

בלאדי מרי

בלאדי מרי (Bloody Mary)

קוקטייל מורכב בשילוב של וודקה, מיץ לימון, מיץ עגבניות, מלח, סלרי, טבסקו, רוטב ווסטרשייר, גבעול סלרי ופלפל. מוגש בהייבול עם פלח לימון לקישוט

בלו ליידי

בלו ליידי (Blue Lady)

קוקטייל מורכב בשילוב של קירסאו כחול, קרם דה קקאו לבן ושמנת. מערבבים את הכל בשייקר ומסננים לכוס מרטיני בסינון כפול.

ברנדי קרסטה

ברנדי קרסטה (Brandy Crusta)

שילוב של ברנדי עם ליקר מרסקינו, קירסאו לבן, מיץ לימון, מי סוכר ואנוגוסטרה ביטר. מערבבים הכל ביחד ומסננים לכוס יין ומקשטים בקליפת תפוז.

גברת לבנה

גברת לבנה (White Lady)

שילוב של ג'ין יחד עם טריפל סק ומיץ לימון. מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח ומסננים בסינון כפול לכוס מרטיני שקוררה מראש.

גדר אבן (Stone Fence)

שילוב של ויסקי בורבון ביחד עם מיץ תפוחים, מיץ לימון, מייפל ואנוגוסטרה. מערבבים את הכל בשייקר עם קרח ומסננים לכוס הייבול עם קישוט של לימון ונענע

גולדן דרים (Golden Dream)

שילוב של גליאנו בתוספת ליקר תפוזים, מיץ תפוזים ומעט שמנת. מערבבים את הכל בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני שקוררה מראש

ג'י 99 (G99)

שילוב של בייליס, קלואה וסמבוקה לבנה בצורת שכבות בתוך כוס שוט. את המרכיבים מוזגים באמצעות כפית ושוטים את הקוקטייל בשוט אחד

גן עדן ורוד

גן עדן ורוד (Pink Paradise)

שילוב של מאליבו ביחד עם אמרטו ידסארונו, מיץ חמוציות ומיץ אננס. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים לכוס הוריקן.

ג'סמין

ג'סמין (Jasmine)

ג'ין יוצא עם קמפרי, קוונטרו ומיץ לימון עם קליפת תפוז מעל. טעמים חמוצים, מרעננים, טיפה מרירים ובניחוח הדרי. יוצא בכוס של מרגריטה.

גראסהופר

גראסהופר (Grasshopper)

שילוב של ליקר מנטה יחד עם ליקר שמנת וליקר קקאו בהיר. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס קוקטייל קפואה.

דאקירי

דאקירי (Daiquiri)

רום לבן לבחירתכם בתוספת מיץ לימון ומי סוכר. מוגש בכוס מרטיני או כוס קופ שקוררה לפני. ניתן לקשט בפלח לימון אך לא חובה

דוב רוסי

דוב רוסי (Russian Bear)

שילוב של וודקה עם קרם דה קקאו בתוספת גלידת וניל וסוכר. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומוזגים בסינון כפול לכוס מרטיני.

דינגו

דינגו (Dingo)

שילוב של רום לבן ביחד עם אמארטו דיסארונו, סאותרט קומפורט, מיץ לימון, מי סוכר וגרנדין. מערבבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס קופ מלאה בקרח.

דצמבר פיז

דצמבר פיז (December Fizz)

שילוב של דראמבוי עם רום לבן, מי סוכר, מיץ לימון ומי חומוס או אבקת חלבון. משקשקים בשייקר ומסננים לכוס הייבול או קולינס וסוגרים עם סודה.

דראמבוי אייס טי

דראמבוי אייס טי (Drambuie ICed Tea)

שילוב של דראמבוי עם וויסקי, מי סוכר ומיץ לימון. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר, משקשקים ומסננים לכוס הוריקן וסוגרים עם קולה וסודה.

הארווי וולבנגר

הארווי וולבנגר (Harvey Wallbanger)

שילוב של וודקה עם ליקר גליאנו ומיץ תפוזים. ממלאים כוס הייבול בקרח ומוזגים את המרכיבים. מקשטים בפרוסת תפוז.

הוואנה

הוואנה (Havana)

שילוב של רום לבן עם מיץ אננס ומיץ לימון ומשקשקים ביחד בתוך שייקר. מוגש לאחר סינון כפול לכוס קוקטייל או מרטיני.

הירושימה (Hiroshima)

שילוב של בייליס (אייריש קרים) יחד עם אבסינט או סמבוקה לבנה לבחירתכם וכמה טיפות של גרנדין. מוגש בכוס שוט בצורת שכבות.

המילה האחרונה

המילה האחרונה (The Last Word)

שילוב של ג'ין עם ליקר לוקסארדו מרסקינו ביחד עם שרטרז ירוק ומיץ ליים טרי. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומסננים לכוס קופ שקוררה מראש.

הנסיך של ווילס

הנסיך של ווילס (Prince Of Wales)

שילוב של ויסקי שיפון יחד עם שמפניה, אנוגוסטרה ביטרס, ליקר מרסקינו, מי סוכר ואננס. מערבבים את המרכיבים ללא השמפניה בשייקר ומוזגים לכוס קוקטייל.

הסנדק

הסנדק (The Godfather)

שילוב של ויסקי סקוטי עם אמרטו (קוקטייל 2 מרכיבים יחסית חזק בטעם). מוגש בכוס לואובול מלאה בקרח ויוצא ללא קישוט על הקוקטייל.

השמש העולה

השמש העולה (Rising Sun)

שילוב של מסקל עם מיץ אשכוליות ביחד עם מיץ ליים ומרסקינו (דובדבן). מערבבים הכל בשייקר ומוזגים בסינון כפול לכוס לואובול.

ויסקי סאוור

ויסקי סאוור (Whisky Sour)

ויסקי בורבון בשילוב עם מיץ לימון, סוכר, אנוגוסטרה וחלבון של ביצה. מוגש בלואובל עם קוביית קרח גדולה (צ'אנק) עם קישוט של פלח תפוז.

ונטו

ונטו (VE.N.TO)

שילוב של גרפה יחד עם מיץ לימון, סירופ דבש, סירופ קמומיל וחלבון של ביצה. מערבבים הכל בשייקר עם קרח ומגישים בכוס טובלר מקוררת.

וספר

וספר (Vesper)

שילוב של ג'ין עם וודקה ולילט בלאן. מערבבים את כל המרכיבים לשייק ומערבבים ומסננים לכוס שמפניה בסינון כפול

זיון איטי ונוח כנגד הקיר

זיון איטי ונוח כנגד הקיר (Comfortable Screw Against The Wall)

שילוב של סלו ג'ין (ליקר פירות בהשריה של ג'ין) עם וודקה, סאותרן קומפורט, ליקר גליאנו ומיץ תפוזים. מוגש בהייבול עם פלח תפוז

זנב השטן

זנב השטן (Devil's Tail)

שילוב של וודקה עם מיץ ליים וגרנדין בתוספת של ליקר אפריקוט. מוזגים בסינון כפול לכוס מרטיני ומוציאים ללא קישוט על הקוקטייל.

זריחה פאסיפית

זריחה פאסיפית (Pacific Sunrise)

שילוב של טקילה עם בלו קירסאו יחד עם מי סוכר, מעט מיץ לימון סחוט ודש אנגוסוטרה. מערבבים הכל בשייקר עם קרח מרוסק ומגישים בכוס הוריקן.

חתול שחור

חתול שחור (Black Cat)

שילוב של וודקה עם שרי ברנדי בתוספת קולה ומיץ חומוציות. מוגש בכוס הייבול מלאה עד הסוף בקרח וניתן לקשט בדובדבנים או אוכמניות.

טום קולינס

טום קולינס (Tom Collins)

שילוב של ג'ין עם מיץ לימון, מי סוכר וסגירה של סודה בהתאם לחוזק הקוקטייל שאתם רוצים. מוגש בכוס הייבול מלאה בקרח עם פלח לימון לקישוט.

טיול קצר לגיהנום

טיול קצר לגיהנום (A Short Trip To Hell)

שילוב של ייגר עם שנאפס אפרסק, שנאפס תות, ווילדברי שנאפס וסגירה של אקסל או רדבול. מנערים הכל בשייקר חוץ מהייגר שמכניסים בסוף.

טקילה סאנרייז

טקילה סאנרייז (Tequila Sunrise)

שילוב של טקילה (רוב הקוקטייל) עם מעט טרפיל סק (שנקרא גם טקילה נגרים) יחד עם מיץ תפוזים ונגיעה של גרנדין. מקשטים בפלח תפוז.

טרינידד סאוור 2

טרינידד סאוור (Trinidad Sour)

שילוב של אנוגוסטרה ביטרס יחד עם רוזטה, מיץ לימון ומעט ויסקי. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומסננים לכוס קוקטייל.

יופיטר

יופיטר (Jupiter)

שילוב של ג'ין עם ורמוט לבן וליקר של פרפה אמור. מגישים את הקוקטייל בכוס קוקטייל מלאה בקרח וסוגרים עם מיץ חמוציות. יוצא ללא קישוט.

כחול 501

כחול 501 (Blue 501)

שילוב של וודקה עם שנאפס בלוברי בתוספת קירסאו כחול (בשביל הצבע) עם מיץ לימון ומי סוכר. מוגש בכוס הוריקן מלאה בקרח וסוגרים עם ספרייט.

לגונה כחולה

לגונה כחולה (Blue Lagoon)

וודקה לבחירה שלכם, קירסאו כחול וסגירה של לימונדה. מערבבים את המרכיבים בכוס קרח ומקשטים בפלח לימון ודובדבן.

לונג איילנד

לונג איילנד (Long Island Iced Tea)

כל המשקאות הלבנים (שנמצאים בספיד המזיגה) - וודקה, ג'ין, טקילה ורום עם טריפל סק, קולה ומיץ לימון עם פלח לימון בפנים.

למון דרופ מרטיני

למון דרופ מרטיני (Lemon Drop Martini)

שילוב של וודקה לימון יחד עם טריפל סק ומיץ לימון. מערבבים הכל בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני מקוררת. מקשטים בפלח לימון.

מוחיטו

מוחיטו (Mojito)

רום הוואנה קלאב 3, סוכר חום, נענע ולימון כתושים עם קרח רגיל וכתוש וסגירה של סודה ואנגוסטורה. אפשר להחליף את הרום בכל סוגי האלכוהול.

מוסקו מיול

מוסקו מיול (Moscow Mule)

וודקה סטולי קריסטל יוצא עם קרח כתוש לימון, מי סוכר, ג'ינג'ר ביר וכתישה של נענע ומלפפון סגירה של אנגוסטורה. יוצא בכוס נחושת עם ידית קלאסית של מיול.

מייד אין קובה

מייד אין קובה (Made In Cuba)

שילוב של רום לבן עם מיץ לימון וסוכר ביחד עם עלי נענע ומלפפונים. מערבבים הכל בשייקר ומגישים בכוס קופ מקוררת ומקשטים בנענע.

מימוזה

מימוזה (Mimosa)

יין מבעבע או קאווה עם מיץ תפוזים (עדיפות למיץ סחוט), יוצא בכוס שמפנייה ונותן תחושת רעננות בשלוק. מתאים לארוחת בראנצ'.

מנהטן

מנהטן (Manhattan)

ויסקי ברבן ג'ים בים לבן (יכול לצאת עם כל סוגי הויסקי), מרטיני רוסו ואנגוסטורה עם קליפת תפוז. משוקשק עם קרח אבל יוצא ללא קרח.

מרגריטה

מרגריטה (Margarita)

טקילה מילגרו עם טריפל סק ומיץ לימון וכתר מלח על הכוס. משוקשק עם קרח יוצא חלק ללא קרח בכוס קופ עם כתר מלח . טעם חמוץ, מלוח ולימוני.

מרטיני יבש

מרטיני יבש (Dry Martini)

ג'ין הייאמנס יוצא עם מעט ורמונט (קצת ורמונט משאיר את הקוקטייל דריי ותוספת ורמונט הופכת אותו לדירטי), מעורבב עם קרח ויוצא חלק ללא קרח.

נגרוני

נגרוני (Negroni)

ג'ין היימנס יוצא עם קמפרי, מרטיני רוסו עם רישון עליון של קליפת תפוז. טעם מריר וחזק עם ניחוח הדרי. יוצא בכוס לואו בול.

ניו יורק סאוור

ניו יורק סאוור (New York Sour)

שילוב של ויסקי בורבון או ויסקי שיפון עם מי סוכר, מיץ לימון, חלבון ביצה ויין אדום. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ואת היין האדום מוסיפים בסוף.

סזראק

סזראק (Sazerac)

שילוב של קוניאק יחד עם אבסינת, פיישוד ביטרס וקוביית סוכר. לקוקטייל זה יש הכנה מעט מורכבת משאר הקוקטיילים.

סייד קאר

סייד קאר (Sidecar)

שילוב של קוניאק עם קואנטרו או טריפל סק בתוספת מיץ לימון. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס קופ מקוררת.

סינגפור סלינג

סינגפור סלינג (Singapore Sling)

שילוב של ג'ין עם שרי הרינג, קואנטרו, גרנדין, מיץ אננס, מיץ לימון ודש אנוגוסטרה ביטר. מערבבים הכל בשייקר ומסננים לכוס פוקו גרנדה.

סקס על החוף

סקס על החוף (Sex On the Beach)

וודקה לבחירה שלכם, מיץ תפוזים (עדיפות לסחוט למי שאוהב),שנאפס אפרסקים ומיץ חמוציות לסגירה, פלח תפוז לקישוט.

סקרודרייבר

סקרודרייבר (Screwdriver)

וודקה לבחירה שלכם, מיץ תפוזים (עדיפות לסחוט למי שאוהב), מזיגה ישירה בכוס שקוררה מראש וקישוט בפלח תפוז .

עין העורב (The Crow's Eye)

שילוב של וודקה עם אבסינט ומיץ תפוזים. סגירה של ספרייט לפי החוזק של הקוקטייל שאתם רוצים. מוגש בכוס אולדפאשן מלאה בקרח.

פורטו פליפ (Porto Flip)

שילוב של ברנדי יחד עם פורטו (יין אדום חזק) וחלבון ביצה. מערבבים את הכל בשייקר עם קרח ומוזגים בסינון כפול לכוס מרטיני עם קישוט אבקת אגוז מוסקט.

פינה קולדה

פינה קולדה (Pina Colada)

שילוב של רום לבן יחד עם חלב קוקוס, מיץ אננס ומיץ לימון. מערבבים את כל המרכיבים בשייקר ומגישים בכוס הוריקן עם קישוט של אננס או דובדבן.

פיסקו סאוור

פיסקו סאוור (Pisco Sour)

שילוב של פיסקו עם מיץ לימון בתוספת של מי סוכר וחלמון של ביצה. נגיעה של אנגוסטרה לסיום. מוגש בכוס גבוהה עם קרח ומקשטים בציפורן.

פלאנטרס פאנץ' (Planter's Punch)

שילוב של רום ג'מייקני עם מיץ ליים ומיץ מקנה סוכר. מוזגים את כל המרכיבים לכוס הייבול מלאה בקרח ומקשטים בפרוסת תפוז.

פני מלאך

פני מלאך (Angel Face)

שילוב של ג'ין יחד עם ברנדי אפרסק וקלבדוס. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומוזגים בסינון כפול לכוס קוקטייל שקוררה מראש עם פלח תפוז לקישוט.

ציפור צהובה

ציפור צהובה (Yellow Bird)

שילוב של רום לבן עם טריפל סק או קואנטרו (לבחירתכם) בתוספת גליאנו ומיץ ליים. מוגש לאחר סינון בכוס מרטיני ומקשטים בפלח תפוז קטן.

קאיפיריניה

קאיפיריניה (Caipirinha)

רום קאשסה (רום ברזילאי אשר מופק ישירות מקנה הסוכר ולכן הוא מתוק יותר) יוצא עם סוכר חום לימון כתוש עם קרח כתוש ומיץ לימון.

קובה ליברה (Cuba Libre)

רום לבחירתכם, קולה, מיץ לימון ופלח לימון. טעם קליל של קולה וניחוחות של מיץ לימון. יוצא בכוס הייבול שונה מהרום וקולה הקלאסי שמוגש באירופה.

קוסמופוליטן

קוסמופוליטן (Cosmopolitan)

וודקה ציטרון (וודקה לימון קטל וון ציטרון) עם טריפל סק, מיץ לימון וחמוציות. יוצא עם טוויסט לימון משוקשק עם קרח אבל יוצא ללא קרח.

קיר קוקטייל

קיר (Kir)

כמות גדולה של יין לבן בתוספת קרם דה קסיס. ניתן לשנות את היין הלבן לשמפניה ולהפוך את הקוקטייל לקיר רויאל. יוצא בכוס שמפניה או כוס יין.

ראסטי נייל

ראסטי נייל (Rusty Nail)

ויסקי סקוטי בלנטיינס (יכול לצאת עם כל סוגי הויסקי) עם דרמבוי בתוספת קוביית קרח גדולה עם קליפת תפוז. יוצא בכוס לואו בול.

בלאק ראשן

רוסי שחור (Black Russian)

כל סוג וודקה לבחירתכם בתוספת ליקר קפה מעודן. מוגש לאחר ערבוב בכוס לואובול עם קוביות קרח. לא נהוג לקשט את הקוקטייל הזה אך אפשרי.

שבוע בחוף

שבוע בחוף (A Week At The Beach)

שילוב של שנאפס אפרסקים עם שנאפס תפוחים, יחד עם וודקה, מיץ חמוציות ומיץ תפוזים. לאחר שקשוק בשייקר מסננים סינון כפול לכוס לואובול.

שולחן הקפטן

שולחן הקפטן (Captain's Table)

שילוב של ג'ין עם כפית גרנדין בתוספת מיץ תפוזים וקמפרי. סוגרים את הקוקטייל עם ג'ינג'ק אייל לפי הטעם. מגישים בהייבול ומקשטים בדודבן.

שקיעה במיאמי

שקיעה במיאמי (Miami Sunset)

שילוב של ויסקי בורבון עם טריפל סק ומית תפוזים ולבסוך נגיעה של גרנדין. אפשר להגיש בהייבול או בלואובול עם קישוט של תפוז, לימון או דובדבן.

תאונה

תאונה (Car Crash)

שילוב של אמרטו וסאותרן קומפורט בכוס גבוהה עם מיץ לימון, מיץ תפוזים ומי סוכר ונגיעה של גרנדין לסגירת הקוקטייל.

תעופה

תעופה (Aviation)

שילוב של ג'ין עם ליקר מרסקינו, כפית קרם דה ויולט ומיץ לימון. מוזגים את כל המרכיבים לשייקר עם קרח ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.

TROPICAL EVENTS מספקים שירותי בר ברמה שלא נראתה בארץ.

? Are You Ready For Party

הצעת מחיר ללא עלות >>

פוסטים נוספים:

בר אקטיבי לבר מצווה

בר אקטיבי לבר מצווה

בר אקטיבי הוא בחירה מעולה עבור חגיגת בר מצווה לכל ילד שחוגג. הוא יוצר אווירה רגועה ונעימה בין אתם עושים את בר המצווה ביום או בלילה

קרא עוד >>
בר נייד ליום נישואים

בר נייד ליום נישואים

בר נייד הוא בחירה מעולה עבור אירוע של יום נישואים ברמה גבוהה. הוא מאפשר לכם ליצור אווירה רגועה ונעימה לאורך החגיגה ביום או בלילה

קרא עוד >>